Vet att jag har sagt det förr men denna delen av tomten är verkligen en favorit. Här trivs jag så otroligt bra. Dag som kväll.

Och i år har vi dessutom fått till en ännu bättre belysning som ger ett så otroligt mysigt ljus. Så nöjd! Syns inte så bra på bilderna kanske men det är så svårt att ta fina kort när det är som mörkast…

Den nya ljusslingan med glödlampor i plast hittade jag här(adlink). Jag har varit sugen på en länge men ville helst inte ha den i svart så blev så glad när jag hittade den i vitt! Och glöm inte att det just nu pågår det en riktigt bra kampanj där man får 30% rabatt  på din beställning*!

Erbjudandekod: 345403

Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-12-30. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Max 1 gång/kund Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”

2 kommentarer till “Tid för uteliv och tips på bra belysning till uteplatsen

  1. wow, superhärlig hörna! Er lounge-grupp liknar väldigt mycket vår 🙂 Favvoplats hos oss med. Ljusslinga vill jag också ha, tack för tips!
    /Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *