Precis som förra året bodde vi på Scandic Rubinen, mitt på avenyn! Vi var ju så nöjda redan förra året men i år var det faktiskt snäppet bättre för att denna gång kunde vi faktiskt utnyttja den mysiga takbaren och njuta av två lugna frukostar. Inte alls lika kaotiskt som förra året. Tvärtom. Hur lugnt och skönt som helst. Nämnde det för personalen och de hade tydligen gjort om lite rutiner kring frukosten och det märkes verkligen.

Förutom det perfekta läget, den trevliga personalen ( alla är verkligen så trevliga och hälsar jämt!) och att det är så fräscht och fint, så är det bästa med detta hotell den glutenfria frukostbuffén. Här finns verkligen allt och lite till. Och de har full koll.

Så letar ni boende i Göteborg kan jag verkligen rekommendera detta hotell, speciellt om du är glutenintollerant.

En kommentar till “Scandic Rubinen Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *