Igår fick jag ett roligt uppdrag av min kära bror. Han ville ha med mig som smakråd inför några inköp till huset. 

En av sakerna vi var på jakt efter var en matta. Vi hittade några fina kandidater men den som vi båda gillade mest kostade såklart mest. Men sen slog det mig att vi inte hade kollat något på nätet. Vi har köpt båda våra mattor på nätet och varit supernöjda. Det går ju alltid att returnera om det inte känns bra.

Och som alltid när jag handlar på nätet så gogglar jag rabattkoder först. Det har nästan blivit en sport för mig, jag kollar alltid efter rabattkoder innan jag handlar på nätet.

Hos Kampanjjakt hittade jag flera olika rabattkoder för Jotex, där vi köpte mattan som vi har utomhus( på bilden).

Så nu har jag precis visat min bror några riktigt fina mattor till väldigt bra priser.

Ett annat tips är att även kolla kampanjpriser på de olika matkassarna. Det börjar ju bli dags att tänka på vardagen och all vardagsmat igen och då tänkte i allfall vi köra igång med matkassar igen. Ett företag som vi inte testat ännu är Mat.se men blev lite sugen nu nät det fanns bra kampanjer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *