Jag är svag för gör om mig program så jag var ju bara tvungen att kolla på Carolina Gynnings nya program: Hjälp, jag har inget att ha på mig.

 Som vanligt missade jag det när det gick på tv men som tur var finns ju på Viafree så man kan kika när det passar.

Och jag gillade det verkligen! Carolina kändes inspirerande och härlig, som vanligt. Och Ellos chefsdesigner Li Gadd var riktgt bra hon med.

“Jag har INGET att ha på mig!”. Känns repliken igen? I ett liv fyllt av jobbstress och livspussel är det lätt att glömma bort sig själv, och inte minst sin garderob. Men nu kommer räddningen – i form av det här helt nya modeprogrammet med folkkära tv-profilen Carolina Gynning och Ellos chefsdesigner, stylistproffset Li Gadd, som programledare. I Hjälp, jag har inget att ha på mig! ska den stilsäkra duon i varje avsnitt komma hem till en ny tjej för att överraska henne med en rejäl makeover och uppfräschning av garderoben.

Och på tal om Ellos så finns det ju såklart några grymma kampanjer som jag redan tipsat om men som påminner om samtliga bara för att de är så bra:

20 % rabatt* på din beställning! Inkl varumärken!

Skor Adidas / Regnkappa Didriksson / Träningsbyxor Röhnisch / Lampa Markslöjd / Ryggsäck Elodie Details / Handdukar Gant

Rabattkod: 345416
*Villkor
  • Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med svarta priser på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-08-29. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej prissänkta varor, varor märkta med ”Kampanjpris” ”gästdesigner” eller ”designed by”. Erbjudandet gäller inte Odd Molly, Odd Molly home och UGG. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

100 kr rabatt för varje 400 kr* du handlar för - inklusive varumärken! Direktlänk till alla varumärken finns här.

Erbjudandekod: 345711

*Villkor: 100 kr rabatt på beställning över 400 kr, 200 kr rabatt på beställning över 800 kr, 300 kr rabatt på beställning över 1200 kr, 400 kr rabatt på beställning över 1600 kr eller 500 kr rabatt på beställning över 2000 kr på Ellos. Max en gång/kund, t.o.m. 2016-08-28. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, varor märkta med ’Design by’, elektronik/elektriska varor/tillbehör samt Ellos Resor. Rabatten räknas automatiskt av i kassan gäller när du köper och behåller varor för minsta ordervärdet.

 

25% på barnkläder - inklusive varumärken! Gäller även barnskor från Ellos egna varumärke.

Även FRI FRAKT & FRI RETUR!*

Ange rabattkoden: 345409

*Villkor: Nybeställning på barnkläder och barnskor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-08-28. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej prissänkta varor, varor märkta med ”Kampanjpris” ”gästdesigner” eller ”designed by”. Gäller ej på barnskor märkta med ”ej rabatt”. Fri frakt gäller vid nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) och för normalpaket max 20 kg (värde 49,90). Fri retur omfattar normalpaket upp till 20 kg. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Happy shopping!

(Inlägget plubliceras i samarbete med Ellos och innehåller adlinks)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *