Hemmagjord yoghurtglass

Förutom att bada finns det en till sak som killarna gör konstant här nere:

Äter glass!

Vi som försöker vara rätt "hårda" med sötsakerna hemma men det går det inte att vara här nere. Framförallt när man har all inclusive. Alla barnen i sällskapet ( vi är tre familjer som är här tillsammans) springer ju fram själva och beställer. Från morgon till kväll.

Men är det semester så är det. Vi vuxna lyxar ju till det vi med.

Vi får köra en liten sockerdetox när vi kommer hem istället.

Som tur var laddade jag frysen med lite yoghurtglass innan vi åkte. Riktigt poppis hos barnen. Allt som behövs är två ingredienser, enklare än så kan det knappast bli.

Hemmagjord yoghurtglass

jordgubbar ( för fyra stora glassar använde jag 250gr frysta jordgubbar) yoghurt , jag använde arlas lättyoghurt med vaniljsmak( ca 1-2 dl till 4 stora glassar)

Mixa samma yoghurt och jordgubbar till en slät kräm. Fyll formar( de jag använde var riktigt smidiga och glassen lossnade riktigt lätt från formen när den var klar) och låt de stela i frysen i ca 4 timmar. 

Formarna hittade jag här( adlink) men har sett att liknade säljs på ex Panduro.

Mums!


1

Mors dag!

Alltså mina små älsklingar är ju bara för söta!

De hade packat ner fin små presenter till mig idag. Tänk att jag och min älskade man har skapat så fina pojkar som skänker oss så mycket glädje och kärlek. Varje dag!

Grattis på mors dag alla mammor, hoppas att du har haft en fin dag!


5

Blå spetsdröm

Äntligen Fredag!

Och semestern står inför dörren. Ska bli så otroligt skön, framför allt med tanke på att regnet öser ner utanför fönstret just nu.

Igår provade jag kläder, packade och fixade i största allmänhet. En liten spetsdröm som åker ner direkt i väskan är min nya klänning från Ellos.

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastatet, skulle gärna vilja köpa de andra färgerna nu också...

Direklänk till klänningen finns här.

Och givetvis finns det ett erbjudande på Ellos nu:

30% rabatt på din beställning hos Ellos*! Erbjudandekod: 335471

*Villkor. Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-05-29. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med "Ej rabatt".
(Adlinks)

2

Utomhusbelysning

Nu när sommaren( och förhoppningsvis varma utekvällar på altanen) snart är här kom jag att tänka på att vi måste köpa lite mysig utomhusbelysning. Skulle vilja ha något som lyser upp lite mer, inte bara ljuslyktor som vi har nu. Hos Ljustema hittade jag flera bra alternativ.

tradgardsklot-15cm-1

Fastade ex för dessa trädgårdsklot. Ryckte att det var riktigt fina. Enkla men ändå lite annorlunda...

*Detta är ett sponsrat inlägg.