I samarbete med Pokémonbollar

Så var det återigen måndag!

Helgen försvann, som vanligt, lika fort som den kom. Vi har dock hunnit med en hel del men höjdpunken för killarna var nog igår. Alvin hade nämligen kalas för sin klass, så det blev minst sagt en intensiv eftermiddag. Vi valde att hyra skolans gymnastisksal i år, väldigt uppskattat och smidigt måste jag säga. Barnen känner sig bekväma med varandra och gymnastiksalen är dessutom deras ”hemmamiljö” så det behövde faktiskt inte vara så många uppstyrda lekar. Fika, skeppsbrott och några klassiska lekar från gymnastiklektionen räckte gott och väl.

Kvällen blev däremot mycket lugnare. Killarna satt och lekte en del med sina nya presenter som de fick av mig i lördags. Jag har nämligen ett samarbete just nu med Pokémonbollar.se. Ett samarbete som verkligen uppskattades av mina söner måste jag säga.

-Åh mamma! Du är bara bäst, ropade Adam när jag visade vad jag fått hem.

Jag trodde att killarna skulle bli osams om vilka figurer de skulle ha i sina bollar men kors i taket så kom de faktiskt överens riktigt bra. Som tur var fanns det två av Pikachu XL.

Det är lite imponerande att höra att killarna kunde namnen på de flesta av figurerna. Och ja, jag kände igen en del figurer jag med. Jag måste ju erkänna att jag gått runt och letat efter en del Pokémons jag med.

  

Så har du barn hemma som också gillar Pokémons kan jag rekommendera att besöka Pokémonbollar.se för det pågår bra kampanjer just nu:

39kr för alla Pokémonbollar, även eftertraktade klassiska Pokeball.

79kr för  24st pokémonfigurer, perfekt att fylla sina pokémonbollar med.

Du får ytterligare rabatt om du passar på och beställer 5st pokémonbollar för bara 175kr. Maxgräns är 20st pokemonbollar per kund.

Fri frakt för köp över 400kr

Jag har dessutom fått möjligheten att erbjuda mina läsare en rabattkod som ger ytterligare 25% rabatt!
Rabattkod: onlyfemale
Tummen upp för att leksakerna är tillverkade av ABS-plast som är miljövänlig (till 90% återvinningsbar), giftfri och mycket tålig.


Nu är det dags att hoppa ur morgonrocken och göra mig redo för jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *