Så är det Juni månad. Helt underbart. Första riktiga sommarmånaden är här.

Semestern närmar sig med stormsteg, jag ska nämligen vara långledig i sommar och jag håller på att längta ihjäl mig. Ska bli så skönt att få vara ledig tillsammans med pojkarna och bara ta sommardagarna som de kommer. Det är bara en vecka som är helt spikad hittils så jag ser framemot många spontana små äventyr.

För ett år sedan, exakt, var vi på Mallis och hade det gött! Det hade inte varit helt fel att försöka hinna med någon liten utlandsresa i sommar också. Men då får det nog bli en sista-minuten. Alltså en riktig sista minuten, när man packar och åker dagen efter. För då är förhoppningsvis priserna lite mer humana när man åker med kidsen.

En kommentar till “Välkommen Juni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *