Så var vår underbara semestervecka på Gotland över.

Jag hade ganska höga förväntningar inför veckan men alla förväntningar överträffades. Jag var på Gotland en del som barn och sen ett par gånger till efteråt. Och alla gånger har jag alltid varit lika nöjd. 

Men denna gång var den första som jag var där med min egna lilla familj. Och att få visa sönerna denna fantastiska ö, som har oslagbart vacker natur, kritvita långa sandstränder, barnvänliga platser, intressant historia och så mycket, mycket mer. Underbart.

  

Att skapa semesterminnen som dessa med familjen är som balsam för själen. Tror att killarna uppskattade resan lika mycket som vi vuxna gjorde också.

Men nu är vi alltså på hemmaplan igen. 

Hem ljuva hem! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *