Inlägget är sponsrat av Dreams

Att gå på bröllop är bland det bästa så finns. Så mycket kärlek och glädje på en och samma plats. Många av våra vänner är redan gifta så vi har faktiskt inte varit på ett enda bröllop sedan vi själva gifta oss. Och det är över fyra år sedan nu. Men vem vet, snart kanske några av våra ogifta vänner slår till;)

På tal om bröllop. Har ni hört talas om spar-appen Dreams? Den hjälper människor att spara till sina drömmar.  Stora som små. Jag hade själv önskat att jag hade känt till appen när vi planerade allt inför vårt bröllop. Andreas friade i dec 2012 och vi gifte oss i juni 2013, så vi hade bara ett halvår på oss. Med tanke på att jag arbetar med ekonomi så är jag ganska van att följa budgets och beräkna olika kostnader. Men det var ju så otroligt mycket som vi skulle hålla koll på samtidigt, så appen hade helt klart underlättat en del.

Förutom att man enkelt kan följa vägen mot sina drömmar ekonomiskt, kan man även få massor av olika sparhacks. Man får även tillgång till olika sparfunktioner som t.ex ”tjuven” som ibland norpar en slat och sätter över på sparkontot. Eller varför inte spara tillsammans med sin partner för att trigga varandra ännu mer. Man sparar i separata konton men har koll på varandras framsteg. Tips! Denna gruppdröm kan man även göra tillsammans med sina vänner om man ex ska ut och resa tillsammans.

Läs mer om Dreams här.

 Kolla in appen och börja spara till din dröm idag! Och appen är givetvis gratis så det finns egentligen ingen anledning att inte testa den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *