Jag har ju varit medlem hos Buzzador ett tag nu och fått äran att testa många spännande nyheter. Här kan ni läsa om några av produkterna som jag har ”buzzat”. Och nu fick jag, till min stora glädje, äntligen testa något som jag velat prova länge! Nämligen en råsaftcentrifug.

Philips Avance Råsaftcentrifug har ett extra stort inmatningsrör som gör att man slipper förskära grönsakerna och den kraftfulla motorn gör juice av de hårdaste ingredienserna. Denna modell har även funktionen FiberBoost. En knapp på sidan av maskinen reglerar juicens konsistens vilket gör att man kan välja mellan en uppfriskande klar juice till en mer krämig juice med upp till 50 % mer fibrer.

Vi har testat att göra flera olika juicer och samtliga ( förutom någon enstaka som kanske hade lite för mycket ingefära i sig) har även blivit omtyckta hos barnen. Framförallt den minsta sonen, han älskar dessa juicer.

Perfekt nu i förkylningstider. Vi har nog aldrig köpt så mycket frukt och grönt som vi gör nu.

Mina två favoritjuicer är helt klart:

Morot, apelsin och ingefära

och

Kiwi, äpple och apelsin

Philips Avance Råsaftcentrifug är även väldigt enkel att rengöra så jag ger den mina varmaste rekommendationer. Det enda som är negativt är väl kanske att den är ganska stor (vet inte om det går att göra den så mycket mindre?!) och att den kanske är lite dyr.

Psst! Vill du också få möjligheten att börja ”buzza”, maila mig så ska jag förmedla dina uppgifter vidare.

En kommentar till “Buzzning pågår: Philips Avance Råsaftcentrifug

  1. vilken läcker maskin, den borde jag köpa till min mamma. Hon älskar att göra saft av allt möjligt typ 😀

    Ha en fin dag vackra. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *