Hemlighetsmakeriet har pågått ett par månader nu. Min älskade mamma fyllde nämligen jämnt förra veckan. Eftersom Grekland är en av hennes favoritplatser valde hon och pappa att ”fly” och istället fira henne där.

Vi i familjen ville såklart också fira henne, så igår överraskade vi henne ordentligt. När hon rullade in med resväskan på tomten stod vi redo och överraskade henne med sång, mat och paket.

Väldigt uppskattat och lyckat!

Hon hade önskat sig en enda sak i present, ett kort på hennes barn. Så givetvis ordnade vi det, som en av presenterna, till henne. Jag har ju turen att ha en svåger som är otroligt duktig på att fotografera så han hjälpte oss. Resultatet blev hur bra som helst.

Jag passade även på att be min svåger om att ta en enskild bild på mig.

Det är ju faktiskt lite roligt att stå framför kameran när det blir bra resultat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *