Ni som även följer mig via Instagram har kanske sett att vi är iväg på en skidsemester.
Älskar att vara uppe i fjällen och åka skidor med familjen. Helt klart en av mina favoritställen.
Man är ute i backarna hela dagarna, äter god mat, njuter av en brasa varje kväll, bastar bastu och bara är!
Älskar’t!
Det blir ju en hel del luncher och mellanmålspauser i backarna och då vill jag passa på att tipsa om pizzabullar. Så enkelt men så gott. Väldigt smidigt nu med tanke på stod det finns så många färdig pizzadegsrullar att köpa. Även glutenfria!
Pizzabullarna passar perfekt på alla sorters utflykter, vinter som sommar. Så har ni inte testat det ännu är det nästan ett måste!
Tyvärr är inte pizza någon favorit hos Adam så vi får köra på det andra säkra kortet: pannkakor.
Pizzabullar
Färdig pizzadeg-glutenfri
Tomatsås
Ost( riven eller skivor)
Skinka( strimlad eller skivor)
Oregano
Sätt ugnen på 225grader. Bred ut tomatsås, ost och skiva. Strö över oregano. Rulla ihop degen från den ena långsidan till den andra( om det är en rektangulär form på pizzadegen) och skär lagom stora bitar( ca 5 cm). Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter eller tills bullarna ser färdiga ut.
Går givetvis att fylla med vilka tillbehör som helt men körde på det klassiska denna gång.
Får utmärkt att frysa.