Glutenfri äppelpaj

Måste dela av mig av den goda glutenfria äppelpajen som vi åt i söndags.

Jag hade hittat ett recept på Middagshjälpen som jag hade som bas men hittade på resten själv,

130922 043

2-3 rivna äpplen

1 burk keso (250g)

1 dl socker

1 dl havregryn

1 tsk bakpulver

1 msk kanel

1 msk sirap

Sätt ugnen på 200g. Blanda samman allt( förutom sirap) i en skål. Smörj en form med smör och häll ner blandningen. Ringla sedan sirap. Strö över lite mer havregryn o kanel som dekoration.

130922 045

In i ugnen i ca 30 min och servera med glass eller vaniljsås.

Mums!

130922 049

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>