Återigen upprepar Stadium sin succé och givmilda kampanj!

993452_10151703768811621_2001539256_n

Få 500:- för din gamla jacka när du köper en ny för minst 999:-
Tillsammans med Human Bridge samlar Stadium nu in jackor och delar ut till behövande i världen. Lämna in din gamla jacka i någon av våra butiker så får du 500:- i rabatt när du köper en ny för minst 999:-. Lämna gärna in flera jackor så får du rabatten på samma antal nya jackor.

Erbjudandet gäller även på stadium.se. Vill du som webbkund skänka en jacka är du varmt välkommen att göra det i din närmsta butik.

En liten gåva från dig gör stor skillnad för någon annan!

Gäller t.o.m. 25/11. Max 500 kr rabatt per ny jacka. Gäller även nedsatt pris, men kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej på Stadium Ski eller Stadium Outlet.

3 kommentarer till “Låt din jacka frofarande värma!

  1. Vilken fantastiskt bra idé! Jättebra av Stadium, ingen ska behöva frysa! Vad mysigt det låter med inspirationskvällen, då kanske det kommer lite fina bilder därifrån här på bloggen sedan?:)
    Ha en fin fortsättning på onsdagen! Kram/tanja

  2. En suverän kampanj! Jag älskar att hjälpa och skänka till behövande. Just nu har vi en kampanj som pågår på mitt jobb och jag blir så ledsen och provocerad när vissa människor är sååå snåla. Visst kan vi väl vara fattiga här i Sverige också men att inte kunna skänka ett par kronor till bättre behövande är lite själviskt tycker jag 🙁
    KRAM ANNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *