Granis,zlatan och sjukstuga

Jag klarade mig inte undan. Jag som hoppades in i det sista att jag var bättre men icke. Febern steg och smärtan i kroppen kom tillbaka. Nu ,peppar peppar, hoppas jag att det är över. Imorgon ska jag förhoppningsvis till jobbet.

I helgen låg jag också mest i soffan men jag orkade i alla fall följa med familjen och köpa gran. Redan efter ett par minuter i vår ägo hade granen redan fått ett namn; Granis!

Efter lite sedvanligt kaos om att julgransfoten var för liten och att granen var sned så började vi pynta granen. Jag tycker om att blanda klassiska julkulor med lite pyssel. Adam hade premiärmålat sin första julgranskula och den blev röd och fin, likt resten av vår gran. När vi var klara så kom dock killarna på ett litet bus som gjorde mig mindre glad. De hängde upp deras största idol Zlatan i granen?!? Kul, NOT! Jag har dock inte alltid så mycket att säga till om i min fotbollstokiga lilla familj. Vissa saker är det helt enkelt inte värt att tjafsa om heller:)

131215 001

131215 006

131215 003

Funderar på att slå in lite julklappar nu, inte många dagar kvar nu:)

One thought on “Granis,zlatan och sjukstuga

  1. Linnéasgoodiebag

    Fy för alla sjukdomar, skönt att du mår bättre nu. Åh vilken fin granis ni har;) Ikväll ska granen komma på plats här hemma och kanske pyntas. Eller så väntar vi med det till kvällen innan julafton som vi alltid har gjort i min familj. Men kommer nog bli svårt att hålla sig;) Men blir nog ingen Zlatan i vår gran i alla fall…hihi! Kramar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>