Metallkorgarna från Netto

20140422-140100.jpg

Jag är lite besviken på Netto just nu. Jag, liksom många andra, blev väldigt sugna på att köpa den fina vita metallkorgen nu på morgonen. Ett väldigt prisvärt och bra alternativ jämnfört med alla de dyra designkorgarna. Tyvärr tog de slut lika fort som butikerna öppnade och inte så konstigt kanske med tanke på det bra priset. Med tanke på att jag hade ordnar hjälp för att handla korgen så blev jag riktigt besviken när de tog slut så fort.

Via Nettos instagramkonto fick jag sen reda på att butikerna inte fått inte så många exemplar. I de minsta butikerna kom det bara in 5?!? ex av korgen. Hur är det möjligt?  Jag förstår att det är svårt för butikerna att förutse hur populära de ska bli men lite fler än 5 stycken borde man väl ta in om det är en annonsvara?

Tummen upp för Netto för att de tar in snygga och prisvärda produkter men tummen ner för att de kommer i så få exemplar.

2 thoughts on “Metallkorgarna från Netto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>