Sponsrad Video: Premiär 13 februari - FIFTY SHADES OF GREY

Det hann inte gå många dagar in i februari innan virusen grep tag om mina små pojkar. I skrivande stund ligger båda utslagna i soffan. En i varsitt hörn. Ögonen hänger och de ligger ihopkrupna under varsin filt. Stackars mina små sötnosar! Hej och välkommen vabruari, du har inte varit saknad.

Vem har inte hört talas om Mr Grey och boken Fifty Shades of Grey?! De senaste året har det pratats om denna fantastiska bok på sociala medier, bussen, lunchrummet, ja ta mig tusan överallt. Ändå har jag inte tagit mig i kragen och läst boken. Pinsamt! En sådan hyllad bok måste man ju bara läsa. Framförallt nu när den kommer på bio också.

Filmen har premiär fredagen den 13:e februari och jag skulle verkligen vilja gå och se denna tillsammans men någon tjejkompis. En mer typisk tjejfilm än denna går nog knappast att hitta;)

Detta är ett sponsrat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>