Årets första träningpass✔

 

2015 blev året som jag faktiskt kom igång med min träning ordentligt. Jag har aldrig tidigare kunnat påstå att jag tränat regelbundet men förra året hände det faktiskt. Äntligen var jag inte bara en kassako till gymägarna utan faktiskt en som utnyttjade sitt gymkort. Visst blev det vissa veckor med utebliven träning under förra året men då pga sjukdomar eller liknande.

Så nu tänkte jag sätta upp lite nya mål inför 2016. Jag ska fortsätta med min regelbunda träning men öka upp den med en nivå. Eller kanske två. Fler träningspass ( både på gym och hemma), PW (både hemma men även på luncherna) och bättre kost. Som ex försöker jag köra ett sockerfritt Januari ( jag kommer inte bli manisk men försöka undvika socker och andra onyttigheter så gott det går). Sen kommer jag försöka att äta lite mer ”strikt” under veckodagarna men kanske unna mig något litet under helgerna.

Jag tror och hoppas att detta är något som kommer att funka. Målet är inte bara att jag ska gå ner ett par kilon utan mitt personliga mål är jag ska kunna känna mig stolt över min kropp!

En kommentar till “Mot nya mål

  1. Här har jag faktiskt blivit av med mitt ”värsta” sockerberoende,
    så från ha varit helt fri i 4 v så är det lördagsgodis som gäller.
    Och det är planen att fortsätta med under 2016 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *