Loppievent Food and Interior

Nu har jag fått lite tid för att blogga om det trevliga Loppieventet som jag var på igår.

Eventet hölls på Rica Hotel på Slöjdgatan i Sthlm. Ett hotell som jag knappt lagt märke till tidigare och jag blev så positivt överraskad. Ett nyrenoverat hotell i absolut toppklass! Fick höra att det ska vara hotellet som IDOL deltagarna ska sova på i år, tummen upp för det!

Konferencierer för dagen var Johanna Westman och inredaren Andrea Engsäll.

***

Först ut för dagen var Johanna som berättade om sitt samarbete med dockhustillverkaren Lundby.

Jag har aldrig varit ett stort fan av dockhus och tror inte att det kommer bli någon succé för mina pojkar heller men jag kan verkligen förstå att det kan blir det. Herregud vilka möjligheter som finns! I ett dockskåp ryms massor av fantastiska stunder för lek och kreativitet, både för stora och små.

Lundby var även generös och gav mina läsare en läsarrabatt. Med koden nedan kan alla mina läsare få köpa Lundbyprodukter till 20%rabatt hos Lekmer.se

d7qPEhDb87

Det pågår även en tävling just nu när man ska fånga sin bästa Lundbystund på bild och hashtaga #minlundbystund

Förstapriset: 5000 kr att köpa Lundbyprodukter för.

Andrapriset: 3000 kr att köpa Lundbyprodukter för.

Tredjepriset: 2000 kr att köpa Lundbyprodukter för.

Mer detaljerad tävlingsinfo finns på Lundby.com

***

En annan sponsor som var på plats för dagen var Ramundberget. Jag blev nyfiken på Ramundberget på förra Loppi eventet som de var med på men nu blev jag bara ännu mer sugen. Det verkar vara så otroligt mysigt och barnvänligt där. Mycket mer gemytligt och ombonat än de stora kommersiella Sälen.

På plats var även Hampus från Ramundbergets populära restaurang Agaton. Han serverade även godsaker till oss bloggare som vi fick smaka på på plats.

Johanna Westman och Ann Söderlund berättade om en mat och skidhelg som de ska åka på under höstlovet. De ska åka skidor utför och på tvären, laga mat och baka tillsammans. Halloweenbusa, rocka loss vid after-skin, njuta av god mat och mysa framför brasan.

Avresa 31/10 och hemresa 2/11 2013. Detta ingår i paketet: Boende i Fjällgårdsrum, kvällsfika, lunch, frukost, tre-rättersmiddag och buffé för barnen, lift och spårkort, LillRamis entré, fri tillgång till pool ,bastu ,gym ,lekrum ,barnaktiviteter .

Allt detta för 4.495kr/vuxen. 0-7år är gratis och 8-15år 1500kr.

***

Tredje punkten på programmet var en inredningspanel bestående av Pappa Pastell, Katarina Malmström Brown, Moa Samuelsson(inredningschef på FamilyLiving och Christina Breeze.

***

Sist men inte minst ut av alla sponsorer var Viktväktarna. Den sponsor som jag kände igen mest med tanke på att jag själv varit medlem. Älskar viktväktarna och deras tänk! Man får äta av allt men inte så ofta och så mycket som man brukade tidigare. På plats var underbara, härliga och inspirerande Niinis som hade antagit utmaningen i våras. Jag följer redan Nina på hennes blogg och instagram så jag visste att hon hade lyckats men det var riktigt skoj att se henne ändå. Så grym som vågar visa upp sina före/efterbilder! En annan inspirerande kvinna och förebild för Viktväktarna är ju självaste Shirley Clamp. Hon har släppt en kokbok nu med Viktväktarrecept. Vi fick självklart med oss ett signerat ex hem.

page

Som vanligt fick vi alltid stora och härliga goodiebags med oss hem. Denna gången fylld med främst godsaker från bl.a Mathem.se, Inreda.com och Johanna Westmans bok Minsta Bakboken.

Tusen tack Loppievent för den trevliga eftermiddagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>