Blev just kär!

Ännu en helg som kom lika fort som den försvann. Det är läskigt vad fort tiden går. Jag vill bara stanna upp och njuta av. Njuta av min underbara lilla familj och att alla min nära/kära är friska. Livet är alldeles för skört. Det gäller att vara tacksam för det man har och göra det bästa av varje situation.

Djupa tankar denna måndagsförmiddag. Andra tankar som far runt i mitt huvud idag är ett par skor som jag har förälskat mig i. Tycker att de är så otroligt fina!

Formabart skaft gör att man kan variera utseendet och ett pluspoäng är att de görs nere i Portugal!

Finns hos Purelove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>