Redo för kyla

131205 018

Har ni samma problem som mig? Att vantar alltid har en tendens att försvinna? Jag införskaffar mig därför alltid minst ett par nya varje år. I år kommer de från Hestra/CarrieAlong. Mjuka och smidiga men ändå värmande. Precis som jag vill ha dem.

Vantarna kommer passa väldigt bra här nu iGFöteborg, resan har gått bra med undantag för ett stop på 1h och 30min. Det hade kommit snö på växlarna och vi var tvungen att änta på personal som kunde skotta. Helt sjukt att detta fortfarande förekommer i Sverige. Samma visa varje år. Lövhala, snö, is mm. Väderfenomen som kommer år efter år men som skapar lika stort kaos varje gång. Nu har jag turen att alla mina nära och kära som jag ska fira jul med bor i närområdet. Jag lider med alla dem som måste förlita sig på tågen/bussar i jul. Vilken stress och panik?!

Nu är vi strax framme i Göteborg och vi ser verkligen framemot våra två dagar tillsammans här. Det är fjärde året som vi reser ner hit tillsammans, jag och Malin. Med tanke på att vi båda två är småbarnsföräldrar så kommer denna resa nog ha ett litet annat tempo än våra tidigare resor, eller så blir det precis tvärom. Time will tell….:)

One thought on “Redo för kyla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>