Packar…

Nu är det nära. Imorgon åker jag och min kära vän ner till Göteborg. Det ska bli så otroligt mysigt! Längtar och ser verkligen framemot denna tjejhelgen. Hoppas att inte ovädret ställer till det för oss.

Nu till det stora återkommande problemet. Vad ska jag packa ner mig? Vad ska vi göra? Vilket väder kommer det bli? Jag packar alltid ner för mycket men hellre det, så att jag har lite valmöjligheter. En självskriven sak är mitt nya halsband från Puss. Älskar det! Piffar upp vilken enkel outfit som helst!

131205 008

131205 004

Håll utkik på söndag för då kommer jag att tävla ut ett likadant till en av er i julkalendern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>