Present till fröknarna?

Kärt barn har många namn. Här hemma säger vi mest fröknar. Det är det som Alvin också säger. Det känns “fel” att säga pedagoger men helt rätt att säga förskola istället för dagis. Det är väl helt klart en vanesak men här hemma så är det fortfarande fröknar.

Här kommer ett litet tips på uppskattad och trevlig present i lagom prisklass.

Namnlös

Jag har själv bara testat hand cremen och gillar den så nu blev det även ett inköp av bodylotion. Eftersom jag inte är en fröken får jag väl köpa mig mina egna små avslutningsgåvor:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>