Mathem

Idag var det dags för vår tredje leverans från Mathem. Vi är helt fast, så otroligt smidigt. Varför hade vi inte provat det tidigare?

Man bara “klickar hem” allt som man vill handla. Finns allt och lite till, precis som i en riktig matbutik. Mathem har dessutom många bra erbjudanden och vi hittade ett erbjudande som innebar fri frakt i tre månader. Kanon ju! Då finns det ingen anledning alls att åka till affären och handla längre.

Det finns dessutom mängder med goda recept som man enkelt kan “lägga i varukorgen” också. Då blir det nästan som en matkassa fast att man har beställt innehållet helt själv:)

140523 052

140523 048

Två som är snäppet gladare än mig och Andreas är pojkarna. De blir överlyckliga varje gång matbilen kommer. De leker alltid “hemvaror” (som de säger) resten av kvällen. Tummen upp för affärsidéer som underlättar för familjer i den redan så stressiga vardagen.

Ett tips till är att alltid googla efter rabattkoder för att det finns en hel del om man är ny kund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>