Fredageftermiddag och hela helgen återstår. Underbar känsla! Ännu en fullspäckad och rolig vecka är över. En av veckans kvällsaktiviteter var en örtskola med Spisa, Spot and tell och Finduser.

Färska örter byter varumärke från Santa Maria Till SPISA. Samtidigt relanserad de fyrkantiga, transportvänliga krukorna i färglada förpackningar med stora bokstäver. På förpackningen står det även vad kryddan passar bäst ihop med samt att på baksidan finns det ett recept för den som har brist på idéer. Både smart och användbart!  I samband med denna lansering bjöds jag, tillsammans med 15 andra bloggare till en exklusiv örtskola.

Vi fick en lärorik och användbar utbildning kring våra mest vanliga ekologiska örter och under tiden serverade den skickliga och trevliga kocken Paul Svensson en helt underbart god avsmakningsmeny.

IMG_9729.JPG

IMG_9848.JPG

IMG_9849.JPG

IMG_9754.JPG

Min favorit för kvällen var helt klart rätten på den sista bilden. Långkokt fläsksida med rotselleri och grönsakskräm. En annan rätt som jag också fastade ordentligt för var torsken med bl.a. gröna ärtor, bönor, mynta och brynt smör. Så otroligt goda smaker. Vi fick med oss alla recept från kvällen så jag ska definitivt prova att laga denna och några av de andra rätterna själv.

En kommentar till “Örtskola med SPISA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *