Jultraditioner och DIY med träkulor

Första december är här! En av årets bästa månader. Barnen är väldigt förväntansfulla och under dagens frukost pratade vi nästan enbart om tomten. Supermysigt! Jag är dessutom klar med presenterna ( lite små kompletteringar bara) så nu ska jag bara njuta av alla dagar. Den första riktiga julkänslan infann sig redan i lördags. Då var det dags för den traditionella julpysseldagen med mamma och svärmor. En underbar tradition som pågått i drygt sju år. Vi pysslar, äter gott och umgås från förmiddag till sent inpå kvällen/natten. Så mysigt!

DYI träkulor

Här är resultatet på en del av det jag pysslade med i år, blev riktigt nöjd med ljusstaken. Har spanat in det dyra originalet från Ferm Living men nu gjorde jag mig en egen och den blev riktigt bra den med. För en betydligt billigare peng;)

Nu är det dags att slå sig ner i soffan med kidsen och kolla på första avsnittet av årets julkalender. Hoppas att den är lika bra som förra året, gillade den skarpt!

 

One thought on “Jultraditioner och DIY med träkulor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>