Ledighet när den är som bäst

tulpaner 141229 003 141229 006

Att vara hemma såhär och strosa omkring i myskläder ( nästan ) hela dagen påminner om tiden som föräldraledigheten. Plocka lite i hemmet, slänga in en tvätt, köpa lite blommor och njuta av lugnet. Det är ju faktiskt riktigt skönt, iallafall när man vet att det inte är för evigt. Det hade jag nog inte orkat. Tålamodet prövas om och om igen då killarna inte alltid kommer överens. Det blir en hel del knuffar, elaka ord och tjuvnyp mellan alla lekstunder. Syskonkärlek när den är som bäst. Både skratt, bus och lite bråk;)

Idag lämnade vi dock huset för äventyr på stan hela dagen, väldigt uppskattat. Att åka buss, tunnelbana och få besöka båda våra jobb var en succé. Härligt att barn kan vara så lättroade ibland. Nu är det dags att krypa upp i soffan och spana in någon film. Näst sista dagen för 2014, helt galet!

2 thoughts on “Ledighet när den är som bäst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>