Bästa understället

Dagens tips!

Eftersom jag numera kan titulera mig hockeymamma så innebär det även att jag måste uppdatera min vintergarderob lite. Ett riktigt bra underställ är A och O. Det kommer man långt på. Förra året hakade jag på samma erbjudande men då med den rosa/lila färgkonstellationen. I år är den grå så då passade jag på att slå till igen.

Jag rekommenderar verkligen detta underställ. Snyggt, bekvämt och framför allt så fyller den sin funktion. Den värmer riktigt bra.)

IMG_2986.JPG

Erbjudandet finns här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>