Dagens tips!

Jag hade äran att vinna en helt ny serie med hudvårdsprodukter hos gulliga Lina nyligen. Jag är helt såld på suger skrub, så otroligt effektiv. Jag känner skillnad på en gång efter att jag använt den, ett tips till er som också har problem med torr och knottrig hy.

Olivia by ccs

CCS har kommit ut med helt ny Fairtrade märkt hudvårdsserie som heter Oliva Earth. Serien är en vidareutveckling av CCS befintliga och mycket populära Oliva-serie. Oliva Earth innehåller förutom olivolja en helt ny blandning av naturliga och välgörande ingredienser från hela världen. Hela serien består av fem produkter; body lotion, shower oil, hand cream, body cream och sugar scrub. Produkterna hittar ni på  apoteket och de är väldigt prisvärda!

En kommentar till “Olivia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *