Nu är den äntligen här. Sommaren 2015, så efterlängtad och välkommen! En ynka liten vecka kvar att arbeta bara men sen är det semester! Vi har dock fått en riktig semesterfeeling i helgen. Har hunnit med hur mycket som helst. Plus lite till. Så nu är det med andra ord två slitna päron som sitter i soffan och ska försöka kolla på någon film. Barnen somnade nästan ståendes.

Höjdpunkterna från helgen har varit många men för Adam, och för Alvin också för den delen, var det nog springtävlingen i lördags. Alvin är numera en van tävlingsdeltagare men för Adam var det premiär. Han har bara fått stått vid sidan tidigare och hejat fram sin storebror men nu fick även han springa. Lyckan var totalt!

-Mamma, jag vann!

Och det är klart att han gjorde det( trots att han inte var först över mållinjen). Han är vår lilla vinnare, en riktig liten kämpe som sprang hela( nästan) loppet på 850 meter med ett leende på läpparna. Alvin var definitivt en vinnare han med, sprang för första gången helt själv. Utan någon av oss föräldrar vid sin sida.

Att ha farmor, mormor och morfar som stod och hejade på längs sidorna gjorde saken ännu roligare.

Adams första tävling Adams första tävling Adams första tävling

Så stolt över båda killarna. Våra små tävlingskillar!

3 kommentarer till “Tävlingsdags

  1. åhh men de e ju bara så för härliga de små klart han vann 😀

    har ju haft en vecka nu . både trist för dåligt väder o har inte haft någon semster felling förräns helgen ja me. då vi va iväg. . men ja ja tre veck kvar o det ska ju bli bättre i veckan så vem vet. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *