Sponsrad video: Inredaren Tipsar #5: Ett glas att minnas

Veckans andra träningspass är nu avklarat och armarna verkar så otroligt mycket efter kvällens skivstångspass så det är ett under att jag ens sitter framför datorn och skriver nu:)

Men jag ska verkligen inte klaga. Så skönt att vara igång nu efter ett uppehåll pga förkylningar.

Nu till något helt annat.

Har ni sett Ikeas nya programserie: Vad gafflar ni om?

Jag tycker att filmerna är klockrena. Martina Haag och Mogge Sseruwagi gör ett riktigt bra jobb och jag känner verkligen igen mig i många av ”problemen” som de tar upp (framförallt den där om att maten måste fotas innan man äter:) Haha!

Nu har de släppt en ny film som jag tänkte dela med mig av här på bloggen.

Inredningsexperten Jon Eliason tipsar om hur man kan möta upp sina gäster på ett avslappnat sätt. Dessutom har han ett enkelt knep för hur man håller koll på sitt eget glas och inte råkar ta en slurk av någon annans!

Jag tyckte att båda tipsen var riktigt bra men eftersom vi inte har så många olika glas här hemma kommer jag nog använda mig av papperstejpen i framtiden. Så smart. Och snyggt!

Detta är ett sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *