Nu är det dags att presentera den tredje, och nästsista tävlingen i min adventskalender.

Ett företag som jag har samarbetat länge med är KitchenTime, en köksredskapsbutik på nätet där du hittar allt för ditt kök till riktigt bra priser!

KitchenTime sponsrar nu med en popcorn maker från Lékué( värd 299kr)

Smart och enkel Popcorn Maker från Lekue. Häll i popcorn-kärnor och lite salt och ställ sen in i mikron 2-4 min så har du färdiga popcorn. Popcorn Makern är tillverkad i silikon som går att fälla ihop så att den inte tar någon plats när den inte används.

cedfb608-0b4e-44d2-b072-7592862cdd08

Reglerna är enkla, svara på frågan:

– Nämn minst en annan produkt ifrån KitchenTimes stora utbud som du själv skulle vija få i julklapp.

Motivera även varför just DU ska bli den lycklig vinnaren.( Det går självklart bra att skicka vinsten vidare till en annan mottagare också om så önskas)! (Jag kommer att hålla kommentarsfältet dolt tills tävlingen är avslutad)

Vi blir givetvis tacksamma om ni delar med er av tävlingen via sociala medier, gillar KitchenTime på Facebook eller följer @kitchemtimese via Instagram så att ni kan ta del av alla nyheter och erbjudan

Tävlingen pågår t.om den 19/12 och vinnarna meddelas på bloggen dagen efter.

Stort lycka till!

31 kommentarer till “Tävling: Adventskalender 2015- tredje advent

 1. Åhhhh en sån har jag önskat mig sedan jag såg den första gången. Älskar popcorn men efter att ha sett hur en mikropopcornpåse ser ut inuti vägrar jag använda dem och att poppa i gryta är så omständigt så därför blir det inte riktigt av. Denna hade verkligen blivit välanvänd.

  Ytterligare en sak jag hade velat ha är tekannan från le creuset

  Gillar redan sidan på fb och delar här https://www.facebook.com/annab.lundqvist/posts/1940958782796168

  Nu håller jag och min popcornglada familj tummarna

 2. Den här skulle jag välja, http://www.kitchentime.se/sv/p/oval-gryta-27cm-41l-volcanic-signature Men skulle jag vinna något här skulle jag välja Kepsen.

 3. Hejsan ! Jag önskar mig verkligen en Muurikka-häll— detta år har vi sett den användas i så många sammanhang och jag är supersugen 🙂 Vi får se om Tomten lyssnat 🙂
  Denna popcornskål vore toppen med sex ungdomar som älskar dessa , sommor sin 🙂
  Tävlar, delar och hoppas 🙂

 4. Hade velat vinna detta till mig själv då jag älskar popcorn men inte kan tillaga dem själv! Lyckas alltid bränna dem,

  Hade velat få en kapselmaskin då jag även älskar kaffe men tycker att en vanlig kaffe maskin tar för lång tid att göra rent

 5. Från Kitchentimes shop,
  skulle jag bl.a. bli glad för en kopp.
  Swedish Grace från Rörstrand är så fina,
  hoppas att de blir mina.

  Popcorn är så himla gott,
  en härlig blandning av salt & flott.
  Denna skulle falla alla i tycke,
  användas hemma mycket.

  God jul!

 6. Utan tvekan så skulle jag vilja ha en Crock-pot!
  Verkar bli så god mat i dom och enkelt 🙂
  Den här popcorn makern skulle jag ge till min popcorn tokiga lillasyster. Hon skulle jubla!
  Hon vet nog inte ens att dessa finns, då hade den stått på hennes önskelista. Hon bor lite trångt så en vanlig popcorn maskin har hon ingen plats för.

 7. http://www.kitchentime.se/sv/p/stekhall-100-cm-komplett-set Stekhäll 100 cm komplett set - Muurikka.
  Tänk vilka fester man kunde ordna vad coolt med stolstekhäll ute.
  Jag önskar mej en Smart och enkel Popcorn Maker från Lekue till min familj. Tänk vad nyttigare och godare våra fredagspopcorn skulle bli. Är popcornstokar alla sex.

 8. Hej!
  Är gärna med.
  http://www.kitchentime.se/sv/p/rund-gryta-24-cm-38-l Med denna gryta skulle jag bli rena mästerkocken i mitt lilla kök. Men en pocorn maker skulle inte sitta fel så man får underbart goda popcorn.

  Gillar Kitchentime på FB
  och följer på Instagram
  Delar tävlingen på FB

  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 9. Skulle gärna vilja ha en Crock -Pot som ”alla talar om” - eller en mandelkvarn:
  Men väldigt gärna en hamburger-press - men det hittar jag ingen ! Jag tycker det skulle
  bli så himla KUL , om jag vann - speciellt nu till JUL !!!

 10. Pingback: 3E ADVENT ONLY FEMALE - 19/12 | BLOGGTÄVLINGAR

 11. jag är gärna med och tävlar. Jag har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/13/3e-advent-only-female-1912/

  Jag skulle vilja ha denna i julklapp: En slowcooker http://www.kitchentime.se/sv/p/slow-cooker-33956-sc-med-termometer

  Om jag vann denna tävling så skulle stora sonen bli helt överlycklig. Han älskar popcorn (eller det gör iofs lillen också). Det känns dessutom som nyttigt snacks.

 12. Lyckas aldrig med popcorn i panna så det blir läskiga påsar i micron med tvivelaktigt innehåll. Med en popcornmaker vet jag vad ungarna får i sig..

 13. Jag har verkligen velat testa en sån popcorngrej, undrar om den funkar bra. Jag skulle önska mig en ny bamix mixerstav. Jag har en som jag har haft i 25 år som är lite kantstött men fungerar. Jag skulle aldrig nånsin byta märke, dom är bäst! Men jag är så rädd att den går sönder så jag skulle vilja ha en i reserv 😉

 14. Hej!

  Denna skulle jag kunna önska mig i julklapp:

  http://www.kitchentime.se/sv/p/istream2
  Att nynna till i köket mitt i stöket!

  Motivering:
  En Popcorn Maker till fredagsmys, barnkalas, filmkväll, tjejmys, grabbkväll, bara-vara-hemma…alltid redo och alltid perfekt popcorn!
  Bästa snackets för både stora och små, hoppas hemma med denna överraska få!

  Ha en fortsatt fin december!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 15. Jag hade velat ha Kakform mini i aluminium så kan man göra roliga och fina minisockerkakor!

  Min make tycker mycket om popcorn så denna hade varit underbar att få ge honom. Då kan han enkelt poppa när helst han vill utan stök i köket!

 16. Eva solos karaff är en goding i deras sortiment! Älskar popcorn och försöker att sluta äta godis.. Att få göra egna popcorn känns både kul och nyttig!! Följer på IG som gollobracing

 17. En produkt jag önskar vinna är en skepshult stekpanna i gjutjärn. Popcorn makern skulle jag vilja vinna till min fru då hon äääälskar popcorn. Jag tycker själv att det är ganska svårt att få till det bra i kastrull på spisen. Om jag vinner den här till frugan blir det lätt som en plätt för även mig att göra popcorn till min älskade. Följer på instagram (bibblemage )

 18. Den här skulle jag vilja ha i julklapp: http://www.kitchentime.se/sv/p/bakform-smahjartan

  Jag vill vinna för jag och min mamma brukar ofta kolla på filmer eller serier tillsammans och då brukar vi äta popcorn. Så vi äter ganska ofta popcorn och vi båda har varit suga på att köpa den där popcorn maskinen. Så kan vi göra ännu mera popcorn! 😀

 19. Hej ! En slowcooker har jag länge önskat mig. Perfekt när vi är en stor familj med stress och aktiviteter och allt vad det heter 🙂
  Jag har hört så mycket hemskt om micropopcorn i påse att det skall vara farliga ämnen i och det vill jag ju låta bli. Jag vill att de så naturliga som möjligt skall bli. Då såg jag denna fantastiska tävling i luckan här inuti.
  Tänk vad glada barnen och jag skulle bli för ekologi är vår melodi !

  Följer kitchentime på facebook och insta . God Jul !!

 20. Jag har länge funderat på en muurikka!

  Jag älskar popcorn. Visst, chips, ostbågar, jordnötsringar, nötter etc är gott det med men just nypoppade popcorn med salt och popcornkrydda klår det mesta! Med den här bunken blir det både billigare och nyttigare och det ger mig skäl att njuta oftare 🙂

 21. Pingback: Glöm inte att tävla om en Popcorn maker! |

 22. Ja jag skulle gärna vilja ha en hushållsassistent eftersom jag älskar att baka och laga mat så skulle jag få mycket nytta av en sådan och mindre ont i armarna när jag står och handslår degarna 🙂
  Men som sagt denna popcornbunke verkar ju supersmart 🙂 <3
  Hoppas till tusen på lite tur 🙂 <3 Gillat & Delat såklart 🙂 <3

 23. Den här skönheten skulle jag gärna se i en julklapp till mig: http://www.kitchentime.se/sv/p/termoskanna-1-liter-svart

  - Om jag har turen med mig så går vinsten direkt till min popcorn-tokige lillebror, han skulle bli överlycklig! Likaså min mamma som skulle slippa fixa popcorn åt honom på spisen, det här skulle han fixa själv 🙂

  - Har delat tävlingen här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10153683221316628
  - Gillar KitchenTime på Facebook (Sara Kramer).

 24. Jag önskar mig en äppelskalare funktipn! Tänk vad barnen kommer älska att äta frukt!
  Men popcorn är våra favoritsnacks så det vore ju en riktig drömjulklapp att vinna!

 25. http://www.kitchentime.se/sv/p/classic-chrome-presskanna-3-12-koppar
  Hej! Denna Presskanna vore så fint om jag vann, min gamla är sönder, och jag saknar den.
  Kram Maud.

 26. Jag följer dom!
  Hoppas på vinst så jag kan ge bort den till min mormor och morfars 50 års bröllopsdag som älskar popcorn!

  Deras Eva Solo vattenkokare gillar vi också extra mycket!

 27. Skulle vilja få en Crock-pot i julklapp:-) Skulle vara helt underbart att vinna en popcornmaker! Den verkar toppen.Kopplar ofta av på he lg kvällarna med en bra film.Och då är det ju obligatoriskt med popcorn:-) Skulle vara härligt att ställa fram den skålen med de nypoppade cornen, istället för micropoppåsen.☆☆☆

 28. Jag skulle gärna vilja få denna i julklapp 🙂 http://www.kitchentime.se/sv/p/fondue-sats-gourmand-16-l-cerise Roligt att ha när man ska ha gäster och bjuda på lite gott!

  Följer sen tidigare på instagram (obosara82) och gillar på fb.
  Delat tävlingen på min fb! 🙂 Sara Källström

  Denna popcornMaker vore himla kul att vinna! Vi äter nästan popcorn varje fredag i denna familj och det känns väldigt oekonomisk och inte alls miljövänligt att köra de i påse hela tiden. Skulle vara toppen att köpa majs och i denna lägg och sen i mikron fixa till! Så bra också att den tar lite plats då just förvaring är något som fattas i mitt kök. Jag tror att hela familjen skulle glädjas av denna vinst! 🙂

 29. En sådan här skulle jag gärna vilja ha =) http://www.kitchentime.se/sv/p/crock-pot-35-l-rod .

  Vilken praktiskt popcorntillverkarskål =)!! Perfekt att den inte tar plats och att man kan lägga till smör i den. En sådan skulle jag gärna vilja ha =).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *