Sponsrad Video: ÖoB-Återvinning

Någon mer än jag som gillar ”dåliga och billiga skämt”?

Se hit!

Nu är ÖoB-mannen Tobias Persson på plats igen. Min favvo! Jag må ha en dålig humor men jag älskar denna topplista som de gjort med de fem bästa skämten! Skrattade gott åt de flesta skämten men nummer fyra(fredagsmys) var ju så härlig!  Återvinning - det är ju ett bra spartips!

Så luta er tillbaka och håll i er för här kommer en kavalkad av billiga ÖoB skämt.

Det är ju så klockrent när företagen lyckas med sin reklam, jag tillhör den kategorin ( kanske inte  överrepresenterad kanske) som faktiskt gillar reklam. Det var en hård fight mellan mig och maken när vi skulle sätta upp ej reklamskylten på brevlådan ( som tyvärr vanns av min man) men när det kommer till tv:n eller här på bloggen så bestämmer jag helt själv. Så då tittar/visar jag mer än gärna lite bra reklam:)

Detta är ett sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *