Dagens tips!

Ellos har just nu massor med bra kampanjer men den bästa är nog 20% rabatt på möbler! Det finns verkligen hur mycket fint som helst, spana in hela möbelsortimentet här.

Erbjudandekod: 345710

*Villkor:
Gäller på nybeställning på hemtextil, dekoration, inomhusbelysning, tapeter, mattor och möbler på Ellos. Max en gång/kund, t.o.m. 2016-08-21. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris”, ”design by” eller elektronik/elektriska varor/tillbehör. Produkter från Odd Molly är undantagna erbjudandet. Rabatten räknas automatiskt av i kassan. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
(Innehåller adlinks)

 

En kommentar till “20% rabatt på all heminredning- även möbler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *