På tal om skolan. Alla butiker och webbshoppar har massor med bra kampanjer nu runt skolstart.

Den bästa kampanjen har nog Ellos ( adlink)! 

 25% på barnkläder - inklusive varumärken! Gäller även barnskor från Ellos egna varumärke.

Även FRI FRAKT & FRI RETUR!*

Ange rabattkoden: 345409 

*Villkor: Nybeställning på barnkläder och barnskor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-08-28. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej prissänkta varor, varor märkta med ”Kampanjpris” ”gästdesigner” eller ”designed by”. Gäller ej på barnskor märkta med ”ej rabatt”. Fri frakt gäller vid nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) och för normalpaket max 20 kg (värde 49,90). Fri retur omfattar normalpaket upp till 20 kg. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

En kommentar till “Back to school!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *