Sitter på tåget i skrivande stund och är på väg in till stan för lite roligheter, bla event med bästa Loppigänget.

Men måste erkänna att jag är lite trött efter gårdagen. Först var vi på kalasfirande och sen efterföljande kräftskiva ( vi kom dock så pass sent så det blev mest dryck och snacks för vår del) på vår gata. Lika trevligt som alltid, vi bor verkligen på världens bästa gata!

Och som vanligt hade vi tur med vädret. Till min stora glädje kunde jag ha på mig min nya klänning som jag fyndade nyligen hos Provrummet men fick såklart svida om till dunjacka och jeans framåt kvällskvisten…

Wooop wooop, nu är jag framme i stan. Bäst att lägga ner telefonen och strosa ner till Skeppsholmen.

En kommentar till “Fynd, kräftskiva och event

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *