Vintertid=mindre sömn

Jag minns omställningen till vintertid som något positivt, man fick ju sova en timme längre. Det var den tiden innan man fick barn. Nu innebär vintertiden att barnen vaknade en timme tidigare än normalt. Inte alls skoj! Tur att det inte var så mycket mer planerat idag än ett kalas för min kära storebror som fyller år just idag.

131027 377

Jag har försökt hålla mig igång hela kvällen för att inte somna. Massor av bus med pojkarna var en lyckad medicin:)
131027 388

Alvin ville spexa lite framför kameran. Dagen till ära, min bror är en sann AIKare, var kalasklädelsen just detta. AIK från topp till tå. Jag hade ju gärna önskat en annan t klädsel inför ett kalas men jag har verkligen inte så mycket att säga till om när mina kära söner redan har bestämt sig gällande klädval.

2 thoughts on “Vintertid=mindre sömn

  1. Linnéasgoodiebag

    Ja det var tider det…hihi! Här har vintertiden ställt till med så vår flicka vaknar halv fem i stället för sju som hon brukar. Hoppas att det rättar till sig snart:) Kram Linnéa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>