Min lilla Zlatan

cats

Såhär ser det ut hemma hos oss, morgon som kväll. Alvin spelar fotboll, handboll eller innebandy. Var ska detta sluta?!?

Idag är det äntligen fredag. En fullspäckad vecka som har varit rätt tuff så jag känner mig trött och ser framemot helgen. Årets julpyssel med mamma och svärmor är hemma hos mig så jag ska försöka förbereda lite nu inför det. God mat ska lagas och pyssel skall plockas fram. Skoj skoj!

One thought on “Min lilla Zlatan

 1. Cissi

  För mig är helgen alltid lika efterlängtad, lääääängtar som en tooook ;)
  Trots att veckorna går fooort!

  Trevlg helg!

  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>