Isabel Marant for H&M

I torsdag var det kaos på alla H&M affärer som sålde några av kläderna från Isabel Marants kollektion. Jag gick faktiskt dit i fredag och fick tag på det som jag hade spanat in.

131117 021

Jag tycker att det var stilrent men ändå lite udda. Me like!

3 thoughts on “Isabel Marant for H&M

 1. Linnéasgoodiebag

  Supersnyggt, roligt att du hittade det du ville ha. För mig blev det inget, har tyvärr inte ens hunnit dit och titta på koletionen men är kanske lika bra för jag försöker ha shoppingförbud just nu, går så där dock;) Ja visst är det sött när dom börjar härma och ta efter, hjärtat smälter verkligen som förälder:) Hoppas allt är bra med dig. Många kramar till dig!

  Reply
 2. På Selmas gata

  Jättesnyggt! Jag måste medge att jag inte alls sett kollektionen denna gång. Brukar följa H&M:s samarbeten och shoppar ibland, men den här gången har det helt gått mig förbi. Får skylla på valpen:)

  Vad kul det måste vara att få träffa andra säljare och känna en gemenskap. Jag vill/kan inte sälja själv, men hade gärna gått på ett party om någon jag kände ordnat. Har en del plagg därifrån till Max, allra mest gillar jag samarbetet med Cecilia Blankens som resulterade i mopsar, köpte faktiskt flera storlekar av dem för de var så fina:) Kan förstå att det är kul att sälja så fina kläder som också är bekväma för barnen. Kram på dig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>