Holey Cardigan

Dagens tips!

 

Holey Cardigan(Me&I)

Älskar verkligen min finstickade kofta, den är tunn och så otroligt mjuk! En kofta som innehåller 100% bomull är inte alltid så lätt att hitta. De utanpåliggande sömmarna och råa kanterna gör koftan ännu finare och lite mer unik.

Idag låg snön vit på backen, jag som trodde att våren var på väg?!? Snorhalt var det också, bara 10 meter från dörren låg jag och gjorde snöänglar på backen( ofrivilligt!). Usch! Hoppas att snön försvinner lika fort som den kom, jag vill ha vår nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>