Röhnisch Running School

rs

I tisdags kom jag äntligen ut på årets andra joggingtur. Det är verkligen så tråkigt och tungt innan man väl har fått på sig skorna och börjar springa. Under själva rundan försöker jag tänka på allt annat än att springa. Musiken och miljön underlättar verkligen. Känslan som jag får sen när jag stoppar RunKeeper och är hemma på gatan igen är så härlig. Igår blev det 5,5km, en skön start och det kändes faktisk helt OK.

Jag har därför anmält mig till Röhnisch Running School! En inspirerande löpcoachning där Lofsan och Ida cochar oss till att bli bättre löpare. Läs mer och anmäld dig här.

Ser framemot att se utvecklingen.

4 reaktion på “Röhnisch Running School

  1. en chic mammas bekännelser

    Hej, härlig blogg du har, jag driver själv en mamma blogg och lottar just nu ut en härlig vårmössa från Amalia Tjörn, kika gärna in om du är intresserad :)

    http://frureinhold.se/2014/03/10/utlottning-samarbete-med-amalia-tjorn/#respond

    stor kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *