Sitter i skrivande stund och irriterar mig på busschauffören. Jag känner igen honom och vet att det är samma visa varje gång han kör. Det blir alltid väldigt mycket gasa,bromsa,gasa,bromsa. Det är också strul med dörrarna väldigt ofta när han kör så vi är självklart försenade. Suck!

Tyvärr så somnade jag även lite irriterad igår. Efter en härlig ledig dag där jag fick gjort mycket så var jag väldigt sugen på att se en film när barnen somnat. En film som blivit väldigt omskriven i media och som många rekommenderar är ju Hundraåringen. Den släpptes dessutom nu i måndags så vi bestämde oss för att hyra den.

20140502-072543.jpg

Så fruktansvärt besviken! Vilken tråkig film. Skrattade inte en enda gång. Somnade visserligen under sista kvarten men jag har svårt att se att det var för allt det roliga var. Men alla kan ju inte tycka likadant om allt och det är ju tur det;)

Nu ser jag istället framemot vad denna dag och kväll har att ge. Sol,fredag och middagsplaner på stan med underbara vänner.

En kommentar till “Varning!

  1. Ja du dessa förbaskade busschaufförer hihi man blir lätt åksjuk på kuppen.så synd att filmen inte var rolig ,tänkte jag skulle seden imorgon men kanske somnar gott på soffan i stället då;)kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *