Fountain

140617 035

Vem vill inte hämma hudens åldringsprocess och ge huden mer elasticitet och lyster? Det vill i alla fall jag och jag har faktiskt börjat dricka en tesked om dagen av detta kosttillskott. Fountain the Beauty Molecule blev det bäst säljande kosttillskottet på Boots i Storbritannien och dessutom det bäst säljande varumärket inom alla kategorier på boots.co.uk.

Min erfarenhet efter snart två veckor( med några små bortglömda dagar):  Jag märker inte så stor skillnad men något är det. Kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad ännu men jag upplever att min hy känns fräschare. Smaken är helt ok. Först är den väldigt god men sen kommer det en lite bismak men den går över väldigt fort. Inte som någon annan hälsodryck jag drack för många år sedan där jag i princips kräktes efter varje klunk:)

Ett litet tips är att detta kosttillskott kan köpas på nylanserade Sheroshop med 20% rabatt! Ange kampanjkoden BEAUTY i kassan.

2 thoughts on “Fountain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>