Ensamfrukost

20140706-092605-33965048.jpg

Barnen sover och maken golfar. Dags för lite lyxig egenfrukost i soffan. Det händer aldrig annars, känner mig jättebusig. Nya kaffemaskinen är här också, älskar snabba leveranser, så nu ska jag njuta av min goda kopp kaffe. Varför har jag inte köpt denna underbara lilla kaffemaskin tidigare?!?

Vad härligt förresten att solen och värmen är äntligen här, underbart! Precis lagom till barnens sommarlov. Jag har några strödagar kvar att arbeta men sen får jag också semester…

 

 

2 thoughts on “Ensamfrukost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>