Glossybox September 2014

140902 032

hiii

Nyligen låg detta stora paketet från Glossybox i brevlådan och väntade. Det är alltid lika spännande månad och se vad innehåller är. Med tanke på att de firar 3 år så visste jag att det skulle vara en bra box och förväntningarna stämde. En av de bästa boxarna faktiskt. Jag kommer garanterat använda allt från denna box!

Jelly Pong mascara, Model Co Solpuder, Anatomicals ansiktsmask, The Body Shop body butter och Edge Natural haircare torrschampo. Som en liten bonus tillkom även ett smakprov Thierry Mugler parfym och Fleur de Santéprov dagkräm.

Min favorit var det torrschampot från Edge med bruna pigment. Jag älskar torrschampo men har ännu inte köpt ett som är anpassat till mitt mörkare hår så detta var kanon!

Med tanke på att boxen bara kostar 139kr så var det verkligen värt varenda krona denna månad. Läs mer eller börja prenumerera själv här.

2 thoughts on “Glossybox September 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>