Helgen har snart passerat, en helg som började redan i fredags eftersom att förskolan var stängd då.  Det blev en lugn och skön helg med familjen i fokus. Vårt beslut om att börja ta det lugnt på helgerna och inte ha allt så uppbokat och uppstyrt känns så himla rätt. Kalendern är ändå tillräckligt uppbokad under hösten så de få lediga stunder som finns kvar, ska få vara lediga och ha en möjlighet till spontanitet.

140907 017 140907 018 140907 021 140907 016

Andra säsongen för Alvins bollek är igång och utvecklingen som han har varit med om är så häftig att se. Han blir mer och mer självsäker och får verkligen till ordentliga skott. Vår lilla fotbollstok till son.

Minstingen i familjen var också med om något stort i helgen, han var på sitt första kalas hos en kompis från förskolan. Det är ju så roligt att se de små blyga och busiga blickarna på barnen när de möts på någon annan plats än förskolan.

Nu är det dags att plöja några avsnitt av serien The Killing! Rekommenderas varmt, lite småseg ibland men varje avsnitt slutar alltid med en spännande cliffhanger.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *