Ja, vad ska man säga om resultatet efter gårdagens val… saknar ord. Känner mig orolig inför framtiden. Jag tycker självklart att vi alla ska ha rätt till sina åsikter men jag är starkt emot all form av rasism. Punk. Jag önskar Stefan Löfven och hans nya regering stort lycka till. Nog om detta!

Jag är är däremot väldigt glad över en liten växt som äntligen har hittat hem till mig, den gamla klassikern elefantörat. Som jag har letat?! Jag har besökt varenda liten blomsterbutik den sedan i mitten av sommaren men fått samma svar av alla, nej nej nej.

Tack vare min kära vän Kim så är den nu min. Tack vännen för att du också engagerade dig i mitt letande.

140915 021

140915 018

Min senaste beställning från homepartyt med ZBH har också kommit, här på bilden syns bla den söta buddhan.

 

4 kommentarer till “Orolig och äntligen är elefantörat mitt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *