24

Trots regn, mörker och kyla vaknade jag med ett leende på läpparna. Idag är det nämligen min födelsedag. Jag är som ett litet barn när det gäller födelsedagar, jag älskar att bli uppvaktad och ihågkommen på min dag.

Ikväll blir det förhoppningsvis lite firande tillsammans med min lilla familj för det stora firandet med släkten får vänta ytterligare ett par veckor…

10 kommentarer till “24 September

  1. Nämen! Grattis!! Hoppas du haft en fin dag, och vad bra att kunna dela upp firandet lite så att man har något att se fram emot:) Precis som du så gillar jag Mateus, jag håller tummarna för att du får lite fint till samlingen! Och jag håller med, det spelar ingen roll hur gammal man är, visst vill man väl bli lite extra uppmärksammad på sin dag! Synd bara att jag lever med landets mest oromantiska och oengagerade person när det kommer till firande *suckar* Stor kram, och grattis igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *