Bud från Lidahls

Förra veckan fick jag hem ett trevligt bud med lite nyheter från Lindahls. Jag älskar grekisk youghurt så budet kunde inte ha kommit mer rätt. Nyheterna är jordbubb och citron. Riktigt goda bara som de är men även som en lite nyttigare dessert.

141018 011

I fredags passade jag därför på att göra en varsin dessert till mig och Andreas.

141020 023

Yoghurtdessert

1 dl grekisk youghurt ( gärna med jordgubbssmak)

1/2 dl frusna bär

2 digestivekex

Krossa digestivkexen, jag brukar använda mig av en mortel för att få riktigt fina smulor. Mixa samman youghurten med de frusna bären. Varva sedan kexen med youghurtblandningen och toppa gärna med färska bär.

Drickyoghurten var riktigt god den med, passar perfekt till ett mellanmål på språng. Barnen älskade den med citronsmak och jag kan inte annat än att hålla med, fräsch och riktigt god!

One thought on “Bud från Lidahls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>