Monster high och fredagsmys

FREDAG!

Veckorna går alldeles för fort men jag klagar inte. Det ska bli skönt med lite fredagsmys och helgen är fylld av inplanerade kalas så det blir garanterat en helg att se framemot.

Förutom att det är löningsfredag så innebär även den 24:e oktober att det är 2 månader kvar till jul! Helt galet. Nu gäller det att börja planera inför alla julklappar. Jag försöker alltid vara ute i god tid, älskar att köpa presenter och göra mina nära och kära glada. En liten tjej som det är lite extra roligt att handla till är barnens kusin. Hon är enda tjejen i släkten och eftersom jag är lite tjejig så tycker jag att det är superskoj att köpa presenter till henne.

En av alla hennes favoriter det senaste året är Monster high. Jag förstår inte hypen med dessa extremt konstigt sminkade dockorna men de gör vekligen succé hos alla småtjejer.

Såg videon och tänkte direkt på henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>